A birkózó vezér alapítványa után itt a második menet.

A birkózó vezér alapítványa után itt a második menet.

Csepel beledőlt a saját kardjába, mikor rájött, hogy még sincs 4 milliárdos megtakarítás, csak kettő. Ami ugyan szép dolog, de ezen a szinten már nem egy vegyesbolt pénztárosaként kellene működni.

“Németh Szilárd alapítványának 2 milliárdos állami támogatása után itt az újabb 2 milliárdos botrány Csepelen. A csepeli képviselő-testület szerda esti képviselő-testületi ülésén kiderült, hogy az elmúlt években csak papíron létezett kétmilliárd forintnyi megtakarítása a kerületnek. Borbély Lénárd polgármester a hibát elismerte, az önkormányzat pénzügyi vezetőjét menesztette, és vizsgálatot ígért.

A felmerült kérdések megnyugtató tisztázása érdekében az MSZP rendkívüli képviselő-testületi ülés összehívását kezdeményezi július elejére, az ülésen pedig kezdeményezni fogja egy ellenzéki többségű, ellenzéki vezetésű vizsgálóbizottság felállítását, az ugyanis a politikai vicc kategóriájába tartozik, hogy jelenleg a városvezetés vizsgálja ki a saját maga által elkövetett hibákat és a saját felelősségét.“ –

 írja a balramagyar.hu 

1 hozzászólás

  1. Vannak dolgok, amiket a hülye akkor sem ért meg, ha fejbebaszarintják vele. Így vagyok én a rizsabiztossal is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .