A csepel.hu oldalon hirdet a Munkáspárt

Sok jó ember kis helyen is elfér, tartja a mondás, de erre azért itt nálunk a politikai palettán nem gondoltunk volna. A Munkáspárt önkormányzati képviselő-jelöltje adott hangot elképzeléseinekaz önkormányzat hivatalos oldalán. A városrész Fideszes vezetésű. 

Wolf József: Csepel ne csatatér legyen

címmel közölt le egy nem is olyan rövid bemutatkozót. Ime néhány részlet. A teljes anyagot pedig nézzék meg a saját szemükkel.

A Munkáspárt polgármesterjelöltjének programjában alapvetés, hogy Csepel legyen tiszta, rendes, élhető kerület. Ez nem valósítható meg úgy, hogy a Fidesz nem kérdezi meg az emberek véleményét, az ellenzék pedig csak a saját hatalmi harcaival van elfoglalva. Az igazi megoldást a Munkáspárt nyújtja, amely számára valóban az a fontos, hogy az önkormányzatban meghallják a csepeli lakosok hangját, az önkormányzatiság pedig ne csak eszköz legyen. A Munkáspárt nem adta fel sem a programját, sem az elveit mindenféle hataloméhes összefogás érdekében. Az önkormányzat a lakosságot szolgálja, ne pedig pártok csatatere legyen!

A lakhatás legyen alapvető emberi jog Csepelen. A kerületben megszűnt iparvállalatok helyén korszerű, megfizethető bérlakásokat kell építeni, hogy a lakhatási problémák többé ne tegyék lehetetlenné egyetlen csepeli életét sem…

…A Munkáspárt választási lehetőséget kínál mindazoknak, akik ígérgetések és politikai csatározások helyett olyan önkormányzatot akarnak, amely az emberekért dolgozik, és meghallja a lakosok szavát. Olyan önkormányzatot, amelynek döntéseibe a lakók beleszólhatnak, és ellenőrizhetik, mire költi a pénzüket. Adjanak esélyt a Munkáspártnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .