Napközis tábor – játékok, élmények, foglalkozások

Idén július 1-je és augusztus 16-a között színes programokkal, izgalmas foglalkozásokkal várja a gyerekeket a Csepeli Napközis Tábor.

„A tábor elmaradhatatlan része a pénteki gálaműsor, mely mindig más tematika köré épül. Az első hét témája a zene volt. Mind a tíz csoport színvonalas előadásokkal készült. A film és a Kelet tematikájú hét is izgalmas ötletekkel szolgált a gyerekeknek. Délelőttönként a táborozók a gálaelőadásra készülnek, sportolnak. Délután szabadon választott tevékenyégek közül válogathatnak; a gyöngyfűzéstől a vízipisztolyversenyen át sokféle játékot, foglalkozást kipróbálhatnak. A hőségben a külső programok, kirándulások átmenetileg elmaradnak, de a vizes játékok, sportversenyek kárpótolják a gyerekeket

– mondta a táborvezető.

Az ötállomásos játékban másmás vizes program nyújt vidám perceket. Bár a nagy melegben hiányzik a foci, a kisebbek nagyon szeretik a várépítő versenyeket, de a tábor területén található csúszka is igen népszerű.

„Ahogy enyhül az idő, folytatódnak a kirándulások is, hisz a Margitszigetre és a Hármashatár-hegyre is örömmel mentek a gyerekek”

A gyerekek ottjártunkkor is lelkesen készültek a gálára, néhány táborozót arról kérdeztünk, hogyan telik a nyári szünet, mit szeretnek leginkább a táborban.

Adrián elmondta, hogy nagyon szeret focizni, ez az egyik kedvenc időtöltése. Új barátságokat is kötött. Július elején csapatával megnyerte a heti gálát, egy táncos előadást mutattak be. Gergő sokféle szabadidős lehetőséget kipróbált már a táborban, de kosarazni szeret leginkább. A külsős program közül a margitszigeti program tetszett neki, de a pénteki közös fagyizásokat is szereti.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .