Különös védelem Németh Szilárdnak

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke Csepelen, a Kis-Duna mellé tervezett birkózócsarnokkal kapcsolatos sajtótájékoztatója után válaszolt a múlt pénteki Rogán-fórumot védő biztonságiakkal kapcsolatos kérdésekre is.

Kedden írtuk meg, hogy egy csapat különös ember védte a nemzeti konzultáció utolsó fórumát. A rendezvényen dolgozó biztonsági cég ügyvezetője K. Konrád, akit „Izom” fedőnéven ismer a titkosszolgálat. A Dózsa György úton fehér Mercedesével karambolozó M. Richárd és K. Konrád ellen ugyanabban az ügyben folyt titkos nyomozás az év elején. Mindketten egy korrupt rendőrök elleni akcióban kerülhettek az elhárítás látókörébe.

Németh Szilárd a 444-nek adott válaszaiban azt mondta, hogy a biztonsági céget a Fidesz helyi szervezete hívta a fórumra, méghozzá azért

mert megijedtek többek közt attól, hogy néhány napja Fekete-Győr András, a Momentum elnöke bement az Origo szerkesztőségébe felkérdezni az egyik ott dolgozó szövegíró munkást.

 

Tovább a 444.hu-ra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .