Összeállt a Fidesz jelöltek névsora

A csepeli pártok és választási szövetségek közül a Fidesz–KDNP állította fel elsőként önkormányzati képviselő-jelöltjeit. Abban nincs nagy meglepetés, hogy Borbély Lénárd vezetésével folytatnák az elmúlt öt évben végzett munkájukat. Emellett látható, hogy a polgármester a bevált csapat híve, így a jelöltek többsége tapasztalt képviselő.

A jelöltek összeállításánál döntő szempont volt, hogy tettre kész, a csepeliek problémái iránt nyitott és érzékeny, elkötelezett embereket válasszanak ki.

A Fidesz-KDNP az elkövetkező öt évre a most is folyamatban lévő munkák folytatását ígéri. A kerület úthálózatának öt éven belüli, teljes aszfaltozását, az egészségügyi intézmények felújításának folytatását, az iskolák felújítását, a város-rehabilitációs projektek, panelfelújítások folytatását.

Borbély Lénárd és csapata a Csepelt érintő nagy fővárosi projekteket is támogatja. Meggyőződésük, hogy a kerület és a Csepel-sziget lakosságának szüksége van az új csepeli Duna-hídra, a gerincút befejezésére, a Corvin csomópont kétszintessé alakítására, és a kerületi rendőrség, mentőszolgálat további kiemelt segítésére. A Csepelen élő nyugdíjasok segítése továbbra is kiemelt szempont, de a parkolást, a P+R parkolók építését is szeretnék a korábbinál jobban támogatni a következő öt évben.

A Fidesz–KDNP csepeli jelöltjei a következők: 1-es körzet: Bercsik Károly; 2-es körzet: Zupkó János; 3-as körzet: Tukacs Lívia; 4-es körzet: Morovik Attila; 5-ös körzet: Szuhai Erika; 6-os körzet: Balogh Ernő; 7-es körzet: Kováts Dániel; 8-as körzet: Makray Barbara; 9-es körzet: Ábel Attila; 10-es körzet: Pintér József Gáborné; 11- es körzet: Nagy László; 12-es körzet: Czibulyáné Szonday Szilvia irja a csepel.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .