Németh Szilárd a titkárát indítaná polgármester-jelöltnek

Úgy tűnik budai lakós képviselné Csepelt a Fidesz részéről.

Budán, a II. kerületben lakó Dudás Zoltán, Németh Szilárd titkára lehet a Fidesz polgármester-jelöltje Csepelen – értesült a Csepel.info. Mivel Borbély Lénárd polgármester kimondottan népszerű, a szavazatok megosztásával Németh egyben megpróbálja átadni Csepelt a baloldalnak. Erre utal, hogy a rezsibiztos az elmúlt hetekben a polgármester lejáratása mellett a csepeli DK-MSZP-Momentum újságát és az egyik ellenzéki politikust reklámozta – értesült a csepel.info

Dudás Zoltán 2010 előtt Németh titkáraként dolgozott a fővárosi önkormányzatban. 2010 után ő lett a csepeli kormányhivatal vezetője, és megtartotta függőségi viszonyát a politikussal. Dudás az elmúlt években ismét a rezsibiztos beosztottjaként tevékenykedett, titkárságvezetője, illetve titkára volt. Ezzel eldőlni látszik, hogy ráindít-e Németh Szilárd a Csepelen népszerű, ám a pártból kizárt Borbély Lénárd polgármesterre.

Némethet az sem zavarná, ha az ellenzék jelölje nyerne.

A már független alpolgármester ezzel magyarázza, hogy az elmúlt hetekben már nem csak a polgármestert gyalázó posztokat hirdetett egy Németh Szilárdhoz köthető cég a Facebookon, hanem a DK-MSZP-Momentum helyi propaganda újságát is.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .