Csepel égő épület

Jutalom a rendőreinknek

Egy régi csarnok gyulladt ki, amelyben három férfi lakott a XXI. kerületben. A gyújtogatással az egyik lakót gyanúsítják.

Rovarirtás-ágyi-poloska-bolha-csótány és minden ami csíp, harap, rág

A csepeli rendőrök egy bántalmazás miatt tett bejelentésre mentek ki 2020. december 7-én kora este a XXI. kerület, Weiss Manfréd utcába, ahol egy férfi sétált vascsővel a kezében. Mivel a rudat többszöri rendőri felszólításra sem tette le, testi kényszert alkalmazva megbilincselték. Az intézkedés során kiderült, hogy F. József ellen elfogatóparancs van érvényben. 

https://youtu.be/a3TgMqLLR18

A körözött személy elfogása közben a rendőrök észrevették, hogy egy elhagyott gyárépület felől füst, és lángok csaptak fel. Gacsádi Viktor r. őrmester, Király István, Nagy Norbert r. főtörzsőrmesterek és Molnár Éva r. törzsőrmester az egyik ablakon keresztül láttak bent egy idős, vérző fejű férfit, aki a lángoktól nem tudott kimenekülni. A mentést négy nagytestű kutya miatt nem tudták megkezdeni, ezért azokat gázspray-vel futamították meg.

Király főtörzsőrmester bekiabált a bent rekedt férfinak, hogy álljon hátrébb, majd pisztolyával betörte az ablakot. A rendőrök kiemelték a láthatóan sokkos állapotú embert, biztonságos távolságra kísérték az égő csarnoktól, így a mentők kórházba vihették.

A XXI. Kerületi Rendőrkapitányság eljárásának adatai szerint a csarnokban három férfi élt, ketten összevesztek, a fiatalabb vascsővel megütötte az idősebbet, majd haragjában felgyújtotta saját lakrészét, ahonnan a lángok továbbterjedtek.

 A bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható 30 éves F. Józsefet súlyos testi sértés bűntett miatt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Az égő épületben rekedt férfit kimentő rendőröket dr. Terdik Tamás r. dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya megjutalmazta.

Rendőrségi hírek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .