Akár kiegyeznének, csak Gyurcsány ne

A csepeli Fidesz-KDNP a baloldal hatalomra kerülésének megakadályozása érdekében önkormányzati választási megállapodást javasol Borbély Lénárdnak.

    Azt írták: „ennek érdekében félre kell tennünk minden vélt vagy valós ellentétet, múltbéli és jelenlegi sérelmet, az egyéni érdekeket”. „Tennünk kell érte, és komolyan kell vennünk, hogy nekünk Csepel az első!”
    A pártszervezet azt javasolja: Borbély Lénárd vagy Dudás Zoltán polgármesterjelölt lépjen vissza a másik javára. A visszalépett polgármesterjelölt a tizenkettőből hét egyéni képviselői körzetet nevezhet meg, ahol az induló polgármesterjelölt visszalépteti saját jelöltjeit – írták, hozzátéve, egyetlen egyéni képviselői körzetben sem indulnak egymás ellen.
    Közölték: a jelölőszervezeteik külön-külön választási listát állítanak.


    „Kijelentjük és garanciát vállalunk, hogy az önkormányzati választás során nem működünk együtt Gyurcsány és Soros kitartottjaival, a baloldallal. Viszont nem kampányolunk egymás ellen”

– olvasható a pártszervezet közleményében, amelyben kiemelték azt is, hogy „az önkormányzat jövőbeni összetételét és hatalmi viszonyait kizárólag a csepeli választópolgárok dönthetik el a szavazófülkében”.
    Leszögezték: a választók akaratát elfogadják és tiszteletben tartják.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .