Németh Szilárd szomorú

Bár Csepelre a saját elmondása szerin 37 milliárdot harcolt ki, mégis kevesebb mint 10 %-ot ért a Fidesz által indított jelölet az önkormányzati választáson Csepelen.

Reagálásába még Orbán Viktort is belekeverte

Kedves Csepeli Választópolgárok!

Mint Csepel fideszes választókerületi elnöke tisztelettel köszönöm, hogy ilyen sokan éltek demokratikus jogukkal, és bizonyították, hogy Magyarország az EU szuverén, demokratikus tagállama.

Tudomásul veszem, hogy a csepeli választók többsége nem Orbán Viktor jelöltjeire, nem a Fidesz-KDNP békepolitikájára és nem Dudás Zoltán – kormány által is támogatott – programjára szavazott. Pedig az elmúlt öt évben 37 milliárd forint kormányzati támogatást harcoltam ki és szereztem meg a csepeli utak, járdák, oktatási, egészségügyi, szociális, sport- és kulturális intézmények, játszóterek, parkok megépítésére, megújítására. Csepel kapta a kerületek közül toronymagasan a legnagyobb kormányzati Covid- és energiaválság-kompenzációt.

Tegnap azonban világos üzenetet kaptunk: mindennek ellenére az elkövetkezendőkben Borbély Lénárd és új, Fidesz-ellenes pártja, a Közösen Csepelért Polgári Párt, illetve Magyar Péter és a Tisza Párt kell. Pedig ránk Csepel mindig számíthat!

Viszont külön tisztelettel köszönöm szavazatait azoknak a csepelieknek, akik kiálltak Orbán Viktor mellett, és nem bontották meg a nemzeti-keresztény-konzervatív tábor békepárti egységét! Hűségüket, bizalmukat, bátorságukat meg fogjuk szolgálni!

Megbecsüléssel, tisztelettel és köszönettel tartozom Dudás Zoltánnak, Fidesz-KDNP-s bajtársaimnak, munkatársaimnak, önkénteseinknek, delegáltjainknak, támogatóinknak az áldozatos munkájukért és az értékes segítségükért!

Csak a Fidesz! Hajrá, Csepel!

1 hozzászólás

  1. Szerencsétlen hülye! Nem a Fideszre mondtunk nemet, hanem rád!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .