Gy. Németh Erzsébet: a főváros nem segít Csepelnek

Hiába része Budapestnek Csepel, a fővárosi vezetést ez kevéssé érdekli. A pártpolitikai szempontok fontosak, ezért a Csepelen élők nem számíthatnak semmilyen támogatásra – mondta el egy lakossági fórumon Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes.

Hirdetés

Rovarirtás Csepel

Gy. Németh Erzsébet, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja a Csepeli Csütörtök elnevezésű rendezvénynek volt a vendége a Munkásotthonban. A DK fórumán kiderült: az ellenzéki vezetésű főváros azért nem támogatja kerületünket, mert nem ettől reméli a politikai hasznot a 2022-es országgyűlési választásokon.

A fórumon fel sem merült, hogy a csepeliek ugyanolyan adófizetők, mint bárki más.Gy. Németh Erzsébet szerint az ellenzéki önkormányzatok jól teljesítenek az országgyűlési kampánynak alárendelt politikában.

„Akad néhány negatív példa, mint Göd, és sajnos árulók is vannak, mint Csepelen, de összességében véve nem számítottam arra, hogy ilyen jól vizsgázik majd az ellenzéki összefogás” – jegyezte meg.

Hozzátette: „tányércsörgés még a legjobb házasságban is előfordul”, de óva intette az ellenzéket attól, hogy a konfliktusaikat a nyilvánosság elé tárják.

A teljes cikket olvasd el itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .