Kigyulladt egy raktár Csepelen

Eloltották a tűzoltók a Budapest XXII. kerületében keletkezett raktártüzet – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőhelyettese péntek délután az MTI-vel.

Kolozsi Péter elmondta: az Alsó Sas utcában egy borászati eszközök és faanyagok tárolására használt, ezer négyzetméteres raktár gyulladt ki. A budapesti tűzoltók több kerületből vonultak ki a helyszínre és öt vízsugárral, több oldalról kezdték oltani a lángokat.


    Az első információk arról szóltak, hogy a tűz nem érintett másik épületet, de később kiderült: egy szomszédos lakóépület tetejére is átterjedtek a lángok.


    A tüzet sikerült eloltani, már az utómunkálatok zajlanak.
    A szóvivőhelyettes korábban elmondta, hogy a raktárban nem volt senki, nem történt sérülés. Később hozzátette: a tűzben egy palack zárószelepe lerepült és a lökéshullámtól két tűzoltó elesett.

A helyszínen megvizsgálták őket, nem sérültek meg, de kivizsgálásra kórházba vitték a tűzoltókat – közölte Kolozsi Péter.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .