Aggódnak a csepeli focisták

Nyílt levélben kérik a csepeli focisták Németh Szilárdot, ne játssza el velük is azt, amit a birkózókkal.

Németh „Rezsibiztos” Szilárd odáig ment, hogy szándékai szerint csak azok a sportoló gyermekek látogathatják a sportlétesítményeket, akik az ő általa alapított új szakosztály tagjai.

„Az összeolvadó egyesületek nevében azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, hogy a kerületben működő legnagyobb létszámú sportegyesületként, a labdarúgó csepeli gyermekek és felnőttek sportolási, valamint fejlődési lehetőségeit szem előtt tartva, 2022. július 1-től változatlan feltételek mellett tegye lehetővé számunkra továbbra is a Béke téri sporttelep használatát”

– írja Németh Szilárdhoz intézett nyílt levelében Märtz János, a Csepel FC SE elnöke, és Révész Dániel, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület elnöke.



A nyílt levél megírására azután volt szükség, hogy a Németh Szilárd által irányított Kozma István Birkózó Akadémia (KIMBA) állami támogatásból megvette a Csepel SC-t, valamint annak ingatlanjait. A Csepel SC azonban most bejelentette, hogy június 30-a után már csak azok a gyerekek focizhatnak tovább, akik a Németh Szilárd által alapított új szakosztály tagjai.

Ugyanez történt a csepeli birkózókkal is, miután 2,4 milliárdos állami támogatásból megépült a KIMBA birkózócsarnoka, a csepeli birkózókat kitiltották onnan, Németh Szilárd pedig létrehozott egy új birkózó szakosztályt, mondván, a csarnok az övéké, nem a Csepeli Birkózó Clubé. Az ügyből komoly fideszes belháború kerekedett, Németh és a kerület fideszes vezetői azóta is üzengetnek egymásnak. – írja a

Fotó: Csepel SC / Facebook

csepel.info

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .