Fontos információk az óvodai és bölcsődei ellátásról

Tisztelt Csepeliek!

A veszélyhelyzet alatt Csepel Önkormányzata az óvodákban és bölcsődékben rendkívüli szünetet hirdetett, de az ügyeleti ellátást folyamatosan biztosította és biztosítja jelenleg is.

Szeretném felhívni a szülők figyelmét, hogy a 152/2020. (IV.27.) Kormányrendelet azt a célt szolgálja, hogy aki bármilyen okból szeretné óvodába vagy bölcsődébe vinni a gyermekét, az korlátozás nélkül megteheti.

Április 30-tól az ügyelet megszervezése kiscsoportokban, legfeljebb 5 fős létszámban lesz biztosított. Ezért szükség esetén, akár az összes intézményünket újra megnyitjuk. Természetesen az épületek fertőtlenítve, a kollégák negatív koronavírus teszt birtokában várják a gyerekeket.

Az ügyeletet kizárólag egészséges, fertőző betegségben nem szenvedő gyermekek részére biztosítjuk. Erről a szülőnek/törvényes képviselőnek nyilatkozni kell.

Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet:
Bölcsődei ügyeletre: 06-70- 458- 6104, e-mail: bolcsodeifelvetel@hszi21.hu
Óvodai ügyeletre: 06-1-211-33-47, e-mail: gazdalkodas.ovi@csepelgszi.hu

Az étkezések megrendelése és lemondása a szokásos rendben történik. A május 4-ei hétre legkésőbb április 30., csütörtök 10 óráig lehet étkezést rendelni.

Borbély Lénárd
Csepel polgármestere

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .