Zászlóháború

Arold Péter

A kormány oldali önkormányzatok felvették a kesztyűt. Mint ismeretes az ellenzéki önkormányzatok egy része, szivárványos zászlót helyeztek ki a polgármesteri hivatalok homlokzatára. A kormányoldal támadásba lendültek és úgy döntöttek megmutatják, nekik is van zászlajuk.

Hirdetés

Csepel Önkormányzata csatlakozott a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kezdeményezéséhez – jelentette be Borbély Lénárd közösségi oldalán. Ezt megünnepelvén baba-zászló került ki a polgármesteri hivatalra.

A mai napon a szivárványos helyett mi a Baba zászlót tűztük ki a polgármesteri hivatalra. Ezzel is azt üzenve, hogy mi a nemzet gyarapodásában, a családban, a gyermekek megszületésében hiszünk.

A hálószoba titkai mindenki magánügye. Ez nem lehet propaganda tárgya. Minden ember méltóságát tiszteletben tartjuk. Mi abban hiszünk, hogy a család egy férfi és egy nő közösségén alapul, a gyermekvállalás pedig a boldogságot és a jövőt jelenti.

A polgármester bejegyzésében továbbá arra is megkért minden csepelit, hogy most, az iskolakezdés előtt is, kiemelten figyeljenek a gyermekekre.

Kíváncsian várom az ellenzéki ellenlépést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .