NB III: vállalható vereség az Érd otthonában

Előzetesen  nem várt könnyű feladat felnőtt labdarúgóinkra, akik a bajnokesélyest közvetlenül üldöző Érd otthonába látogattak. A hazaik végül egykori játékosunk, Mojzer fejesével nyertek.

A találkozón jól tartotta magát együttesünk, s bár a hazaiak a kapufáig eljutottak, a félidőt gólnélküli döntetlenre “hozta” Tamási Zoltán legénysége. Egészen a 65. percig sikerült megfelelően koncentrálni, ám ekkor Németh  baloldali beadására érkezett az egykori szigetszentmiklósi, majd a Csepelben is megforduló Mojzer, aki befejelte a ziccert, s ezzel a góllal végül alulmaradtunk a szurkolók által látványos elemekben is bővelkedő találkozón. Baj nincs, a következő találkozón kell javítani a THSE- Szabadkikötő otthonában.


Érdi VSE–Csepel FC 1:0 (0:0)

Érd, 200 néző. Játékvezetők: Kakuk (Molnár A., Szabó D.)
Érdi VSE: Kertész F. – Ország, Bozsoki, Csiszár, Pintér N. – Koós, Májer, Kelemen P. (Melczer, a szünetben) – Pál Sz. (Németh G. V., a szünetben), Mojzer, Kollega (Gera D., 82. p.)
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Csepel FC: Major Barnabás– Mészáros Roland, Balogh Miklós, Nyúl Krisztián, Teplán János – Szabó Péter – Molnár Krisztián (Malkócs Marcell 66. p.), Mankó Dávid, Mészáros László (Torda Bence, 70. p.), Lassú Zsombor – Zsivoczky- Pandel  Péter (Tóth Márton, 60. p.)
Vezetőedző: Tamási Zoltán
Gól: Mojzer Gy. (65. perc)

A mérkőzés után vezetőedzőnk így nyilatkozott az Érdi VSE honlapjának:

Tamási Zoltán: – Minőségben sokkal jobb volt az Érd, végig masszívan védekeztünk és erre egész héten készültünk is. A támadójátékunkkal volt a gond, nem tudtunk jól kijönni a kontrákból, így egygólos vereséget szenvedtünk. A szervezettségünk jól nézett ki, egy hiba becsúszott, de ilyen van a futballban. Tanulnunk kell a hibákból. Nekünk egy a lényeg: a Szabadkikötő ellen nyerni kell!

A következő mérkőzésünket Csepelen, igaz nem hazai pályán, hanem a THSE- Szabadkikötő otthonában játsszuk március 17-én vasárnap 15 órakor.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .